De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

00:40 Mystery Lane h Papegaai Champollion vraagt Clever en Bro om hulp.
01:02 Mystery Lane h De kwade ridder Atlas ontvoert Charcoal en Snowflake. 01:25 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio helpt Chrome met de Winterspelen. 01:36 De Geweldige Yellow Yeti h Een meisje ziet Gustav aan voor een enorme teddy-yeti. 01:48 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio begint een online leveringsdienst in Winterton.
03:04 Mystery Lane h Een man begint zich als een baby te gedragen. 03:26 Mystery Lane h Detective McFlare wordt uitgedaagd door een meesterbrein. 03:49 Mystery Lane h De koningin wordt ontvoerd uit het paleis.
04:11 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Anders raken verdwaald, terwijl ze vastgelijmd zijn... 04:22 De Geweldige Yellow Yeti h Rita's talent voor ijssculpturen is een mysterie. 04:34 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav wordt burgemeester en richt grote schade aan. 04:46 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio moet de verjaardag van Rita's ouders redden. 04:57 De Geweldige Yellow Yeti h Rita's voedselrage veroorzaakt ravage in Winterton.
05:09 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav riskeert alles en wilt Winterton Belle worden. 05:20 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:31 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:42 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:54 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
06:00 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 06:26 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 06:53 Vuur Vriendjes h De Vuurvriendjes doen een nachtobservatie.
07:16 Vuur Vriendjes h De Vuurvriendjes moeten Iggy en Rod redden. 07:30 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:36 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:46 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:53 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt.
08:06 Disney Junior Ariel: Zeemeerminverhalen h Ariël verzint een lied. 08:31 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 08:59 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
09:24 Mickey Mouse Funhouse Katrien tekent een tuin. 09:38 Mickey Mouse Funhouse Daisy wordt een geest! 09:50 Mickey Mouse Funhouse Minnie ontdekt haar talent!
10:00 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:06 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:16 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:23 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:32 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen h Onze vrienden gaan op zoek naar een verdwenen ruimteschip. 10:59 Vuur Vriendjes h De Vuurvriendjes helpen een schuilplaats.
11:54 Mystery Lane h Robin van het Dierenrijk vraagt Clever en Bro om hulp.
12:20 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:32 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:43 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:58 Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur Lunella ontwikkelt een stof om haar haar te veranderen.
13:22 Kiff h Kiff en Barry verhuizen een piano; Kiff helpt een jongetje. 13:45 Mickey Mouse Funhouse h De geweldige vijf zijn terug met nog meer avontuur!
14:00 Mickey Mouse Funhouse Katrien wordt op de proef gesteld. 14:05 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 14:12 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 14:19 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 14:20 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen h Onze vrienden brengen een Gargantua naar een andere planeet. 14:40 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
15:24 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 15:35 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 15:46 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd.
16:00 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:11 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:25 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:37 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:50 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
17:01 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:16 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:27 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:41 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:52 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
18:06 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:22 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:33 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
19:00 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 19:25 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 19:50 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
20:02 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 20:14 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 20:25 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
21:45 Mystery Lane h Een man begint zich als een baby te gedragen.
22:00 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:12 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:24 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:36 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:45 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:57 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
23:09 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 23:21 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
00:50 Mystery Lane h Clever en Bro krijgen bezoek van Athena.
01:11 Mystery Lane h De katten worden opgeschrikt door een vampieraanval.
01:32 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Gustav maken Rita boos.
01:41 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo wil zijn snowboard terughebben.
01:49 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio gaat Regenboogsneeuw zoeken.
01:59 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav moet op een kitten passen.
03:05 Mystery Lane h In heel Londen worden diamanten gestolen door een dief.
03:27 Mystery Lane h Warragul lijkt vanuit zijn cel een diamant te stelen.
03:49 Mystery Lane h Clever en Bro onderzoeken de zaak van Benny.
04:11 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Rita bezoeken Gustavs familie.
04:23 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo bevriest zijn vader.
04:34 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav ontmoet Toekomstige Gustav.
04:46 De Geweldige Yellow Yeti h Rita ruilt van huis.
04:57 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio komt vast te zitten.
Primetime

Over Disney Channel

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A= Actualiteit

S= Sport

L= Live

H= Herhaling

= Nederlandse ondertiteling

De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

References

Top Articles
Goodwill Fairport
Wilson Funeral Home Tampa Florida Obituaries
Tales From The Crib Keeper 14
What Will It Take for Spotify’s Joe Rogan Deal to Pay Off?
North Carolina Houses For Rent Craigslist
Pizza Hut Order Online Near Me
Why are you the best candidate for financial advisor position?
Subject Guides: Business: Exchange Rates: Historical Foreign Exchange Rate
What Is The Value Of 53I 9
Woman Jumps Off Mount Hope Bridge 2022
An Honest Review of Accor Live Limitless (ALL) Loyalty Program
DRAGON BALL Z - Goku Evolution - Light Canvas 40X3 NEU • EUR 37,63
The Menu Showtimes Near Regal Edwards Ontario Mountain Village
The Obscure Spring Watch Online Free
Pritzker Sdn 2023
NFL Week 1 coverage map: Full TV schedule for CBS, Fox regional broadcasts | Sporting News
Stolen Touches Neva Altaj Read Online Free
Fd Photo Studio New York
Jennette Mccurdy Cameltoe
Www.binghamton Craigslist.com
Director, Regional People
Meridamoonbeams
Kohl's Hixson Tennessee
Rubmaps Springfield
Open jazz : podcast et émission en replay | France Musique
Craiglist Rhode Island
Poe Poison Srs
Guide:How to make WvW Legendary Armor
Why Do Dogs Wag Their Tails? Scientists Examine the Endearing Behavior
Disney Cruise Line
Black Boobs Oiled
8663081159
By Association Only Watsonville
Biopark Prices
Linktree Teentinyangel
Hospice Thrift Store St Pete
Centricitykp
Craigs List New Haven Ct
24 Hour Pharmacy Berkeley
North Bay Craigslist Jobs
Farmers Branch Isd Calendar
Jason Brewer Leaving Fox 25
Cranes for sale - used and new - TrucksNL
Fitbod Lifetime
20|21 Art: The Chicago Edition 2023-01-25 Auction - 146 Price Results - Wright in IL
358 Edgewood Drive Denver Colorado Zillow
Uk Pharmacy Turfland
Gaylia puss*r Davis
Joann Stores Near Me
American Medical Response hiring EMT Basic - Bridgeport in Bridgeport, CT | LinkedIn
Vci Classified Paducah
Signature Learn 365 | airSlate SignNow
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5939

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.