De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

19:25 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 19:50 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
20:02 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 20:14 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 20:25 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
21:45 Mystery Lane h Een man begint zich als een baby te gedragen.
22:00 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:12 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:24 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:36 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:45 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:57 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
23:09 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 23:21 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
00:50 Mystery Lane h Clever en Bro krijgen bezoek van Athena.
01:11 Mystery Lane h De katten worden opgeschrikt door een vampieraanval.
01:32 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Gustav maken Rita boos.
01:41 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo wil zijn snowboard terughebben.
01:49 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio gaat Regenboogsneeuw zoeken.
01:59 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav moet op een kitten passen.
03:05 Mystery Lane h In heel Londen worden diamanten gestolen door een dief.
03:27 Mystery Lane h Warragul lijkt vanuit zijn cel een diamant te stelen.
03:49 Mystery Lane h Clever en Bro onderzoeken de zaak van Benny.
04:11 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Rita bezoeken Gustavs familie.
04:23 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo bevriest zijn vader.
04:34 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav ontmoet Toekomstige Gustav.
04:46 De Geweldige Yellow Yeti h Rita ruilt van huis.
04:57 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio komt vast te zitten.
Primetime

Over Disney Channel

Het Primetime overzicht is dé tv gids om te ontdekken wat er vanavond vanaf 19:00 uur op televisie te zien is. Wissel van dag om een overzicht te krijgen van wat er de komende dagen allemaal ’s avonds te zien is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de complete tv gids te zien wat er over de hele dag of de komende dagen allemaal op televisie te zien is.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 5943

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.